LEGYEN A MECÉNÁSUNK A SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ

 

EGY SZÁZALÉKÁVAL !

Adószámunk: 19190202-1-14

Minden évben el kell készítenünk adóbevallásunkat, amivel egyidejűleg a befizetett adónk kétszer egy százaléka felett rendelkezhetünk ! Ennek egyik fele olyan társadalmi szervezetek, közintézmények és alapítványok valamelyikének támogatását szolgálhatja, amelyek az erről szóló törvény előírásainak megfelelő, közcélú tevékenységet folytatnak /ilyen a mi szervezetünk is/. A másik részt valamelyik egyház vagy kiemelt költségvetési előirányzat javára ajánlhatjuk föl.

Az eltelt időszakban sokan döntöttek úgy, hogy meghatározzák ezen összeg sorsát. Ez az összeg nem jelent terhet a felajánló részére, az mindenképpen levonásra kerül. Az Őn rendelkezésének hiányában ezen összeg sorsa felett nem Ön dönt. Amennyiben él a rendelkezés lehetőségével, adója 1%-át olyan célra adhatja, amit Ön fontosnak, támogatásra érdemesnek tart !

Mi a Somogy Megyei Gyermekcsapatok Szövetsége nevében fordulunk Önhöz mely a gyermekek érdekvédelmét, szabadidős tevékenységét biztosító szervezet! Tagjainktól anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk, rendezvényeink, programjaink ingyenesek, így a nehéz anyagi helyzetben élő gyerekek számára is nagyon sok lehetőséget biztosítunk ! Havonta min. két megyei programot biztosítunk.

(Programjaink között szerepelnek sportversenyek, találkozók, vetélkedők, országos Talpra esett Talpraesett verseny, táncverseny, regionális szintű „Ki-Mit-Tud?”, versmondó, prózamondó, színjátszó találkozó, iskolákkal való együttműködésben megvalósított projektek, stb.). Talán hihetetlen, mégis igaz, hogy a Somogy Megyei Gyermekcsapatok Szövetsége fizetett alkalmazottat nem foglalkoztat, munkáját mindenki a gyerekek érdekében anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzi, hogy ezzel is hozzájáruljon a jobb és színvonalasabb programokhoz. Talán ennek is köszönhető, hogy országos méretű versenyt is szervezünk, mely megyénk településeinek hírnevét is öregbíti. A regionális „Ki-Mit-Tud?” versenyünkre nemzetközi verseny díjazottjai is eljöttek, távolabbi településekről is érkeznek gyerekek.

A felajánlott és az NAV által átutalt összeg a fent leírtak értelmében a gyermekprogramokra fordítódik, hogy a mai kor gyermekei is átélhessenek felejthetetlen élményeket, részükre is lehetővé váljon az amire nosztalgiával emlékeznek vissza a felnőttek. Szeretnénk elérni, hogy egyre több olyan mosolygó gyermeket láthassunk aki boldogságát nem az utcán való csellengésben és a káros szenvedélyekben, hanem a nyári táborokban, sportversenyekben, vetélkedőkben, találkozókban, stb. lelik !

Ehhez kérjük az Ön segítségét.

Támogatási szándéka esetén az APEH által rendszeresített 1%-os

RENDELKEZŐ NYILATKOZATON

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

az alábbi adószámot kell feltüntetni:

19190202-1-14

A kedvezményezett neve: Somogy Megyei Gyermekcsapatok Szövetsége